buna seara!
luni,pe 30 ianuarie 2012 am fost escrocata e cate o persoana care spunea ca este un anagajat romtelecom si ca tatal meu a castigat 27000 de euro,mi-a zis sa-i trimit 90 de milioane de lei vechi si i-am trimis,dupa vreo 2 ore dupa ce i-am trimis,mi-am dat seama ca m-a escrocat,ma rog,nu intru prea mult in detalii,ideea este ca reusit sa ma atraga in capcana lui,eu avand cu 15 ani si 2 luni.Am despus plangere la politie si nici pana in prezent nu s-a inceput urmarirea acestuia.Daca buletinul cu care s-a dus sa ridice banii era furat si figurile nu corespundeau,posta trebuie sa ne dea despagubiri?
daca da,trebuie sa dam posta in judecata?
mama s-a interesat la cateva persoane,care sunt din domeniu sau nu si au zis sa mergem la procuratura din oras si sa facem cerere
Cum sa dati posta in judecata, ce vina are aceasta ca ati depus banii unuia care v-a inselat?!
De unde stiti dvs ca s-a dus cu un alt buletin. Posta nu raspunde daca o prsoana vine cu un buletin fals, din contra faptuitorul este tras la raspundere si pt o infractiune de faps. Este vina dvs ca ati trimis bani in felul acesta si ii recuperati de la cel care i-a cerut, nu de la posta.
Nu mai ascultati ce va zice politistul, ca nu va mai recuperati banii de la el si urmati sfaturile primite aici.
Pe viitor fiti mai atenta si nu mai dati bani unuia care va suna si va cere acest lucru.
am inteles
pai m-am gandit ca nu era prost sa vina cu buletinul sau.
si cum sa fie contrafacut,cum ar fi???
eu ma referam ca sa fie alta figura,iar cea de la casa sa nu se fi uitat si astfel sa fie si posta de vina
si cei de la politie au zis ca e posibil sa nu aiba banii,mama a trebuie sa primeasca de la un vechi job de-al ei 150 de milioane,i-a dat in judecata si n-a primit nimic nici pana in prezent(in 2009 i-a dat in judecata)
Puteti da in judecata pe oricine pentru orice, chestiunea care se pune este daca aveti sanse de castig, iar in speta Dvs. eu nu prea vad. Posta nu e sectia de politie, iar functionara de la ghiseu nu e detectiv. Asteptati ancheta politiei, nu prea aveti alte solutii. Dvs. aveti informatii ca cel care a ridicat banii a folosit o alta identitate?
Înselãciune
george_cretulescu
Buna ziua.
Intampin o problema serioasa.
Am luat o teapa pe net.
Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva.
El acum nu ... (vezi toată discuția)