avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune legea 221.2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune legea 221.2009

Buna seara!

Se mai poate promova actiune in instanta in temeiul Legii 221.2009? Daca da, pana la ce data?
Tatal meu a fost detinut politic, a decedat. Mama a introdus actiune in 2010, la Tribunal, dosarul a fost trimis la Judecatorie, inca e pe rol.
Exista decizii definitive in favoarea urmasilor?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mca , utilizator 20:59, 8 Februarie 2012
O actiune depusa , continua cu mostenitorii in cazul decesului titularului actiunii.
mama mea nu a murit, continua procesul cu ea in calitate de reclamanta

eu ma gandesc sa deschid actiune in numele meu, ca si urmas al tatalui fost detinut politic
se mai poate? pana la ce data?

multumesc
Buna seara!

Revin cu intrebarea de mai sus.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
mca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere darabaneanu darabaneanu va rog sa ma ajutati fratele meu stabit in italia de 10 ani , in urma cu 6 ani venind doar pentru 4 zile au convins pe parinti sa faca acte de va cum cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor-iesire din spatiu olympya olympya buna ziua. Tatal meu s-a recasatorit si a venit sa locuiasca cu bunica(mama tatalui meu) impreuna cu sotia lui.Casa bunicilor era bun comun al bunicii si ... (vezi toată discuția)
Mostenire maricica_23 maricica_23 Apelez la sprijinul dumneavoastra pentru urmatoarea problema : Bunicul meu din partea mamei a decedat in 1992 . In urma succesiunii de la aceea vreme , mama ... (vezi toată discuția)