avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... curator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

curator

Buna seara
ma poate ajuta cineva sa ma ajute cum sa formulez o cerere in instanta pentru ca doresc sa devin curator pentru baiatul meu major cu handicap accentuat (mentionez ca nu poate vorbi si scrie)
Cererea o adresati instantei de tutela .

DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatul (a)--------------------------------------domiciliat în------------------------------------------- vă rog să binevoiţi a-mi aproba numirea mea drept curator bolnavului--------------------------------------------------- născut la data de --------------------------în ----------------------------- şi domiciliat în---------------------------------------------------------------.

DATA SEMNÃTURA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela pentru persoana adulta cu handicap scafandru scafandru buna ziua doresc sa stiu ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez deoarece doresc sa devin curator pentru baiatul meu care are peste 18 ani si este persoana cu ... (vezi toată discuția)
Copii orfani enachecristi enachecristi Buna ziua a si dori si eu cateva informatii plecand de la urmatoarele.am doua suruori si tatal nostru este decedat de ceva timp acum a murit si mama,eu acum ce ... (vezi toată discuția)
Obtinera tutelei si curatelei pentr-o persoana adulta,alienata mintal(dementa mixa-alzheimer,gradul 1 de hadicaptor). paul101 paul101 Am inteles ca primul (si obligatoriu ?) pas este formularea unei cereri,catre Judecatoria de care apartine bolnavul, de punere a acesteia sub interdictie ... (vezi toată discuția)