avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare termice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare termice

cum putem rezilia contractul cu firma de repartitoare. Contractul este pe 10 ani si e incheiat de fosta conducere a asociatiei de proprietari fara acordul proprietarilor.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:09, 4 Februarie 2012
@sima marin,
Poate sunt eu greu de cap si nu inteleg. Pai se intocmeste un Contract de prestari de servicii intre o firma si un proprietar. Iata ca sunt doua parti care-si dau acordul. Sau cele doua parti nu sunt ”ambele” ?

Ce pot eu sa mai citesc printre randuri - cu referire la ce zicea dom avocat mai sus: este posibil ca in momentul in care s-a purces la instalarea repartitoarelor in as. prop., vechea conducere sa fi ”agreeat” o firma dintre vre-o 3 disponibile. Deci poate fi o posibilitate, numai ca autorul topic-ului sta si se distreaza pe seama noastra.
Oricum si la mine in asociatie au functionat doua firme, T si E , dar pe imobile diferite. Deci nu poti pe aceeasi scara sa amesteci firmele ca la apometre (si acolo este gresit ).

In sfarsit si eu apreciez ”ca cel mai simplu ar fi cu acordul ambelor parti”. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea repartitoarelor de caldura ! cris784 cris784 Mai mult de jumatate dintre locuitori unui bloc au hotarat sa renunte la repartitoarele de caldura, in urma acestei solicitari la societatea care a montat ... (vezi toată discuția)
Modalitate de platã sacalul09 sacalul09 In urma cu doi ani s-au montat repartitoare de caldura,totul bine si frumos,mentionez la timpul respectiv era alta conducere,presedinte-administrator,de cateva ... (vezi toată discuția)
In blocul in care locuiesc s-a votat trecerea la pausal si scoaterea repartitoarelor de caldura CRISTINA858585 CRISTINA858585 Buna ziua,locuiesc in Bucuresti intr-un bloc racordat la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica.In anul 2006 s-au montat repartitoare ... (vezi toată discuția)