avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce facilitati au persoanele cu dizabilitati la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce facilitati au persoanele cu dizabilitati la angajare?

Buna ziua! as dori sa aflu ce facilitati au persoanele cu dizabilitati la angajare intrucat si eu fac parte din aceasta categorie. Stiu ca nu se impoziteaza salariul , au 3 zile libere pe langa concediul si nu stiu exact, din auzite, ca ar mai primi 15% peste salariul...
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:24, 4 Februarie 2012
Parcurgeti prevederile legii nr 448/2006 republicata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce facilitati are o persoana incadrata in grad accentuat de handicap? ciucaclaudia ciucaclaudia Buna seara. ma intereseaza ce beneficii are o persoana cu handicap gr 2 accentuat? (vezi toată discuția)
Taxa auto- dreptul pers cu dizabilitati ionutvasilache ionutvasilache Buna ziua ,am si eu o neclaritate ,sunt persoana cu dizabilitati gradul 3 , am o masina cu cutie automata cu modificare omologata de catre rom handicap ... (vezi toată discuția)
Persoama cu handicap tinut la serviciu in conditii improprii norbertcarani norbertcarani buna ziua,in data de 10.01.2012 am fost angajat ca si gestionar depozit,am semnat contractul de munca in 18.01.2012,nici in acest moment nu am primit un ... (vezi toată discuția)