avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PROCES CASTIGAT... DAR NU NE PRIMIM BANII...
Discuție deschisă în Executare silită

PROCES CASTIGAT... DAR NU NE PRIMIM BANII...

Asa cum am mai spus, lucrez la CFR-SA si anul trecut ne-am judecat cu administratia pentru neplata celui de-al 13-lea salariu, neacordarea bonurilor de masa si neplata primei de ziua CFR-istului , toate conform CC-de munca. Procesul a fost castigat, dar banii nu ni s-au dat. Vazand ca nu ne sunt platiti acei bani, toti cei implicati am strans o suma de bani si am angajat un executor sa mearga cu dosarul la administratie si sa ne obtina banii... dar tot nimic.Din luna noiembrie 2011 tot asteptam sa se intample ceva si acei bani sa ne fie platiti. Nu stim ce sa mai facem.... Sa angajam alt executor? Ce sfat imi dati? Multumesc tuturor celor care au dat atentie problemei mele si mi-au raspuns.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:06, 4 Februarie 2012
Cereti lamuriri la executorul pe care l-ati angajat, daca nu sunteti multimit angajati altul dar care sa va spuna real care sunt procedurile si in cat timp rezolva. Iar pe executorul angajat il puteti da in judecata pentru recuperarea sumei platite in caz ca nu a facut nimic.
Executarea unei hotarari judecatoresti trebuie sa urmeze o procedura stabilita care dureaza putin (executorul solicita instantei incuviintarea executarii silite) si apoi se trece la executarea propriu-zisa. Adresati-va chiar si verbal executorului, pe care l-ati ales, pentru a va comunica stadiul procedurii de executare la acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor ... ghita_28 ghita_28 Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor după ce a fost respinsă o Incuvintare executare silită, ce a rămas definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Executare incurcata sau nu rosu gheorghe rosu gheorghe Am pierdut un proces si instanta de fond, printr-o hotarare definitiva dar nu si irevocabila, a stabilit (la cererea partii adverse) ca trebuie sa dau o suma ... (vezi toată discuția)
Facturi neplatite furnizor telefonie- problema cu firma de recuperari IamandiFlorin IamandiFlorin Am o factura la furnizor telefonie mobila 20 mil., din Iulie, contractul a ajuns la o firma de recuperari, am platit in Decembire 3 mil. pentru ca atat mi'am ... (vezi toată discuția)