avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenzi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenzi

Deci acum 1 an de zile am injurat un politist si am luat amenda 10 milioane 1000ron bani noi.Vreau sa stiu daca aceasta amenda o poate baga mamei mele la impozit. eu nu am nici un venit nimic locuiesc cu mama. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:49, 4 Februarie 2012
Daca sunteti major si in deplina capacitate de exercitiu, mama dvs. nu are nici un fel de problema cu contraventia dvs.
Avand in vedere ca PV de contraventie a fost completat cu datele dvs de identificare,
sanctiunea va revine exclusiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil minor, mamei minore din concubinaj. Imparatul Imparatul Am cautat pe net si in carti de specialitate dar nu am gasit prea clar. Sau poate nu am cautat prea profund. Situatia este cam in felul urmator. Mama e ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda parcare nepermisa zulg zulg Buna ziua. Am cateva intrebari. Am primit o amenda pentru parcare nepermisa. Daca amenda imi vine la adresa din buletin, insa eu nu locuiesc acolo, nu ... (vezi toată discuția)
Amenda veche de 1 an ,ajunsa la taxe si impozite . DanCcm DanCcm Buna ziua . Zilele trecute mi-a venit acasa impozitul cu o valoare de 1.000 ron pentru amenda contraventionala . Am ramas surprins de suma si nu imi puteam ... (vezi toată discuția)