avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA aplicabila vanzarii de locuinte utilate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA aplicabila vanzarii de locuinte utilate

Buna ziua!

Vanzarea unei locuinte noi, care indeplineste conditiile de aplicare a cotei reduse de TVA, atrage dupa sine cota redusa de 5 % si asupra bunurilor ce fac obiectul mobilarii si utilarii acelei locuinte noi care se vinde sau trebuie facturate separat cu cota de 24%?

Cu respect!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:16, 5 Februarie 2012
bunurile mobile se factureaza la cota standard de 24%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme tva - prestari servicii office1 office1 Buna ziua, sunt prestator de servicii (foto). Pentru toate contractele semnate, incasez avans (30%) la semnare, urmand ca serviciul sa fie prestat la o data ... (vezi toată discuția)
Tva pentru vanzare apartamente miha2766 miha2766 Buna ziua, Anul acesta am primit o instiintare de la ANAF cum ca datorez TVA pentru niste apartamente vandute in 2010. Dupa ce am depus toate contractele de ... (vezi toată discuția)
5% tva la locuinte noi. ce inseamna locuinte noi? gabriela.g gabriela.g Buna! am urmarit ceva discutii pe forum referitoare la TVA 5% - pentru locuinte noi. Poate cineva sa-mi spuna ce inseamna locuinte noi? Prima vanzare cumva, ... (vezi toată discuția)