avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea salariului

Buna ziua,
dupa revenirea din concediu de crestere copil(al doilea) mi-a fost micsorat salariul. Se poate ataca in instanta?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 6 Februarie 2012
Da,acest lucru trebuia sa se efectueze cu consimtamantul dvs.Presupunea incheierea unui act aditional la contractul de munca.
Cum v-a fost modificat salariul, prin decizie unilaterala sau ati semnat un act aditional la c.i.m. dupa revenirea din CCC ? .... in ce sector lucrati?
mi s-a facut decizie de revenire cu un salariul mai mic, nu am semnat act aditional
multumesc
in comert
In ce baza legala?

Alte discuții în legătură

Reducere salariu prin decizie unilaterala Selenus Selenus Buna ziua, ma adresez dvs. cu urmatoarea speta: Sotia s-a intors din concediu crestere copil. In data de 09.10. In data de 11.10 i se inmaneaza de catre ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi poate modifica contractul de munca cat timp sunt in ccc? LoreG LoreG Momentan sunt in concediu de crestere copil. De curand, am fost chemata la serviciu pentru a fi anuntata ca, in momentul in care revin din concediul de ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica salariul la inceperea serviciului, dupa terminarea concediului de 2 ani ptr crestere copil? mparnescu mparnescu Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: sunt o mamica aflata in concediu crestere copil(pana la 2ani), in momentul cand s-a suspendat ... (vezi toată discuția)