avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUSTODIE COMUNA RETRO
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUSTODIE COMUNA RETRO

am un program de vizitare minor,in urma unui divort definitiv si irevo. ,cel clasic,prima si a 3 saptamana din luna de sambata pana duminica,etc...
intrebare<pot sa redeschid o actiune ptr. custodie comuna, tinand cont ca am deja un pr.vizitare minor[adica retro].?programul pe care il am e foarte subtire, adica de 2 ori pe luna.....descrimanare curata ptr. tati.
Cel mai recent răspuns: ContSters245113 , utilizator 10:41, 9 Martie 2012
Draga Costel, incearca sa nu mai jicnesti mama copilului, sa nu o mai sicanezi si vei vedea ca lucrurile vor sta cu totul altfel.
S-ar putea ca tot ce-ti doresti sa ti se intample, iar cand fetita o va lua pe drumul pe care merge si baiatul tau din prima casatorie (21 ani si 8 clase) sa o cauti si posibil sa nu o mai gasesti.Din aceasta poveste nu va suferi decat copilul!Trezeste-te!Mamei copilului nu-i mai poti face nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere frontiera cu minor mara2017 mara2017 Buna ziua. In urma divortului fiul nostru a ramas in custodia mea. Tatal are program de vizita sambata SAU duminica, in prima si a treia saptamana din ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Divort belzebuth0 belzebuth0 Buna ziua . In urma divortului si pronuntarii definitive si irevocabile a instantei,copii , doi la numar, fete in varsta de 4 si 7 ani raman in custodia mamei ... (vezi toată discuția)