avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Neaplicare hotarare definitiva si irevocabila a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Neaplicare hotarare definitiva si irevocabila a instantei

Buna ziua

Va supun spre dezbatere o situatie in care nu stiu sa ma descurc.
Mama mea a obtinut in anul 1993,pe legea 18/1991, un teren agricol prin hotarare definitiva si irevocabila.Primaria nu a pus-o in posesie decat cu o parte din suprafata.Dupa alt proces,in anul 1995,in contencios,primaria a fost obligata sa ii restituie si restul de teren.Dar nici acum primaria nu i-a dat tot terenul,facindu-i o reducere de teren de 9%.Intre timp mama s-a imbolnavit grav si dupa o lunga suferinta a decedat.Eu eram atunci elev si nu stiam de situatia terenului.
Intrebarea mea este daca acum in anul 2012 mai pot face ceva pentru recuperarea restului de teren obtinut prin 2 hotarari definitive si irevocabile.Pot deschide ,ca mostenitor,in contencios un nou proces pentru nerespectarea unei hotarari definitive?
cu stima,
Nicusor4

Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 09:52, 6 Februarie 2012
buna ziua
o actiune in obligatia de a face unde sa fie obligat primaru si la daune cominatorii pe zi de intarziere , dupa ce in prealabil ai solicitat de la primarie si restul de teren ne restituit ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol furgim furgim Buna ziua Mai pot cere in instanta daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol? Bunicul meu a murit si nu a apucat ... (vezi toată discuția)
Falisitatea si legalitatea actelor juridice dmn dmn mentionez: legea 18/1991, ca exista o hot judecatoreasca ramasa definitiva civil 1992, pusa in executare de executor judecatoresc 1993 ,castigat cu o alta ... (vezi toată discuția)
Cati ani trebuie sa mai astept un titlu de proprietate un drept reconstituit cf. legii 18/1991 Popescu-I Popescu-I 1. Am depus o cerere de reconstituire in anul 1991 (in judetul Prahova) si in acelasi an am primit o Adeverinta. In anul 2008 am obtinut o hotarare ... (vezi toată discuția)