buna ziua
am cumparat si eu o masina adusa de afara.i-am solicitat fostului proprietar sa-mi trimita -fisa de inmatriculare(care este un carton stampilat la Directia de Taxe si Impozite Arad)
-certificat de atestare fiscala,iar el ma duce cu vorba(ca nu are timp,ca vremea e cum e,etc).noi suntem din judete diferite.ce as putea face in situatia de fata ca sa inmatriculez masina?fisa de inmatriculare se ia de la directia economica si certificatul fiscal la fel?masina nu a aut nr rosii decat 1 data scoase pe numele meu.el nu a mers cu masina asta.a luat masina ca sa o vanda.multumesc
Nu va asumati riscul achizitionarii de autoturism fara a detine certificat fiscal
Certificatul fiscal trebuie sa il obtina vanzatorul autoturismului
De regula neprezentarea acestuia,ascunde debite in urmarire la autoritatea fiscala
Nu aveti nevoie de nici o fisa , si eu am fost intr-o situatie asimilara si am crezut ca imi e necesara . Intrucat acea persoana nu a avut-o inmatriculata pe numele dumnealui nu aveti nici o treaba. Mergeti la Politie cu celelalte acte si o sa vedeti ca nu va cere.