avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lucrez la doua companii - care se ia in calcul pt cele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lucrez la doua companii - care se ia in calcul pt cele doua indemnizatii(sarcina si lauzie si cea pt CCC)?

Buna ziua ,

Sunt in concediu prenatal (insarcinata in 31 de saptamani)
Am CIM la o companie cu o vechime de 4 ani de zile .
Din luna Decembrie 2011 am CIM si la o a doua companie .Am facut acest lucru pt ca la prima companie nu s-au platit contributiile la stat pe luna decembrie 2011 si ianuarie 2012 ,deoarece aceasta firma a intrat in faliment .
In aceasta situatie vreau sa stiu cine va plati indemnizatia pt Concediu de sarcina si lauzie si cea pt CCC.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:21, 6 Februarie 2012
pentru concediu de maternitate , trebuie sa fie platita contributia la CNAS cel putin cu o luna inainte.
Pentru cic, 12 luni se iau calcul succesiv, se pot cumula veniturile, dar trebuia platit impozitul la stat de angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului radumaria radumaria Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra ,am 5 ani de zile vechime in cartea de munca dar am o intrerupere de 2 luni septembrie-octombrie 2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 7 luni si 2 saptamani iar firma mea a declarat faliment ilinca35 ilinca35 Buna , Sunt insarcinata in 7 luni si 2 saptamani ,iar firma mea a declarat procedura de faliment.Cum trebuie sa procedez ca sa nu pierd drepturile care mi se ... (vezi toată discuția)