avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie anulata telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie anulata telefon mobil

buna ziua!
ma puteti ajuta in intocmirea unei actiuni prin care reclam faptul ca mi a fost anulata garantia telefonului mobil achizitionat pe 13.01.2012 pe motivul ca au fost gasite urme de lichid?
eu am fost instiintat telefonic ca garantia s a anulat pentru urme de lichid.
in certificatul de garantie scrie intr- adevar ca se anuleaza garantia dar de ce nu am fost chemat sa mi arate lichidul......
mi s a spus tot telefonic ca ma costa reparatia daca vreau 220 ron ,daca nu mi l returneaza asa.
telefonul a fost achizitionat la prelungire de abonament pe inca doi ani si inca 100 ron
la ce actiune sa apelez?cum sa timbrez si daca am sanse.....multumesc
Cel mai recent răspuns: gygycuta2 , utilizator 12:51, 6 Februarie 2012
Cred ca ar fi trebuit sa se constate in prezenta ta la momentul predarii starea telefonului, daca nu s-a facut acest lucru atunci nu stiu cum ai putea sa dovedesti ceva. PLus ca ar trebui efectuata expertiza etc....., nu stiu daca e cazul sa te complici pentru ca nu vad cum poti dovedi
domnul avocat
constatarea urmelor de lichid nu s a facut in prezenta mea.
nu e de ajuns?
nu am fost convocat la nicio expertiza.din punctul meu de vedere l au desfacut in serviceul lor si au constatat ceva................nush
normal,eu facand actiunea ,trebuie sa vin cu probe si sa mi sustin cererea
aici va ceream un sfat
cand l am dus in magazin l a desfacut si nu era nimic,i am dat factura de achizitionare si certificatul de garantie si a fost trimis la service urmand sa ma contacteze si sa mi spuna ce mi au spus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema telefon in garantie ramolex ramolex Buna seara! In data de 10 ianuarie 2011, odata cu prelungirea abonamentului de voce, am achizitionat si un telefon mobil. Toate bune si frumoase pana cand ... (vezi toată discuția)
Service telefon bogdan.voinea bogdan.voinea Buna ziua Am si eu un telefon: Motorola V3 in garantie, predat in service. 1. data predarii: 13.03.2009 data primirii: (din pacate nu am facut o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom lazindaliborca lazindaliborca Am incheiat un contract cu telekom in august 2015.In octombrie mi s-a stricat telefonul primit de la ei,l-am trimis in reparatie cu garantia furnizorului.Am ... (vezi toată discuția)