sunt singurul parinte al unui copil minor,prin hotarare judecatoreasca si ulterior prin moartea tatalui.Am primit un job in Italia,trebuie sa plec intr-o saptamana si doresc sa-l imputernicesc pe fiul meu cel mare sa ma reprezinte si sa-i apere interesele celui mic,in numele meu.Unde trebuie sa merg,ce acte trebuie sa prezint,cat costa asemenea imputernicire si cat dureaza eliberarea actului respectiv?Va multumesc!
Veti merge la autoritatea tutelara de sector pentru a -l numi tutore temporar . Pentru acte de administratie puteti sa-i incheiati simplu o procura la notariat .
nu mai este valabil,asta stiam si eu,dar de acolo mi s-a spus ca s-a infiintat o ,,instanta a minorului,,...si-asa era destul de complicat,,,cu aprobarea primarului,care dura vreo luna,teoretic...e o intreaga nebunie cu birocratia asta...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Tutore
florentina1971
Buna ziua.Sotul meu are prin hotarire definitiva de divort incredintarea fiului lui in varsta de 13 ani.In urma cu cativa ani a fost plecat din tara si a ... (vezi toată discuția)
Tutore
Problematic
Cum si unde pot cere informatii/documente referitoare la modul cum se folosesc platile efectuate catre tutore, am dreptul sa le cer ?
Am nevoie sa dovedesc ca ... (vezi toată discuția)