avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum si unde fac o imputernicire?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum si unde fac o imputernicire?

sunt singurul parinte al unui copil minor,prin hotarare judecatoreasca si ulterior prin moartea tatalui.Am primit un job in Italia,trebuie sa plec intr-o saptamana si doresc sa-l imputernicesc pe fiul meu cel mare sa ma reprezinte si sa-i apere interesele celui mic,in numele meu.Unde trebuie sa merg,ce acte trebuie sa prezint,cat costa asemenea imputernicire si cat dureaza eliberarea actului respectiv?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriellagabriella , utilizator 15:20, 6 Februarie 2012
Veti merge la autoritatea tutelara de sector pentru a -l numi tutore temporar . Pentru acte de administratie puteti sa-i incheiati simplu o procura la notariat .
nu mai este valabil,asta stiam si eu,dar de acolo mi s-a spus ca s-a infiintat o ,,instanta a minorului,,...si-asa era destul de complicat,,,cu aprobarea primarului,care dura vreo luna,teoretic...e o intreaga nebunie cu birocratia asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore florentina1971 florentina1971 Buna ziua.Sotul meu are prin hotarire definitiva de divort incredintarea fiului lui in varsta de 13 ani.In urma cu cativa ani a fost plecat din tara si a ... (vezi toată discuția)
Autoritatea tutelara gi-jane2 gi-jane2 Buna ziua ! Sunt imputernicita de bunica mea sa-i vand o garsoniera. Doresc sa vand garsoniera copilului meu minor (15 ani) incredintat mie prin hot ... (vezi toată discuția)
Tutore Problematic Problematic Cum si unde pot cere informatii/documente referitoare la modul cum se folosesc platile efectuate catre tutore, am dreptul sa le cer ? Am nevoie sa dovedesc ca ... (vezi toată discuția)