avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum si unde fac o imputernicire?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum si unde fac o imputernicire?

sunt singurul parinte al unui copil minor,prin hotarare judecatoreasca si ulterior prin moartea tatalui.Am primit un job in Italia,trebuie sa plec intr-o saptamana si doresc sa-l imputernicesc pe fiul meu cel mare sa ma reprezinte si sa-i apere interesele celui mic,in numele meu.Unde trebuie sa merg,ce acte trebuie sa prezint,cat costa asemenea imputernicire si cat dureaza eliberarea actului respectiv?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriellagabriella , utilizator 15:20, 6 Februarie 2012
Veti merge la autoritatea tutelara de sector pentru a -l numi tutore temporar . Pentru acte de administratie puteti sa-i incheiati simplu o procura la notariat .
nu mai este valabil,asta stiam si eu,dar de acolo mi s-a spus ca s-a infiintat o ,,instanta a minorului,,...si-asa era destul de complicat,,,cu aprobarea primarului,care dura vreo luna,teoretic...e o intreaga nebunie cu birocratia asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore florentina1971 florentina1971 Buna ziua.Sotul meu are prin hotarire definitiva de divort incredintarea fiului lui in varsta de 13 ani.In urma cu cativa ani a fost plecat din tara si a ... (vezi toată discuția)
Autoritatea tutelara gi-jane2 gi-jane2 Buna ziua ! Sunt imputernicita de bunica mea sa-i vand o garsoniera. Doresc sa vand garsoniera copilului meu minor (15 ani) incredintat mie prin hot ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea tutelei asupra unei persoane cu dizabilitati Lucica101 Lucica101 Buna ziua, Fiul meu are 28 ani si este persoana cu dizabilitati grad 1. Vreau sa stiu ce acte îmi trebuiesc pentru obtinerea tutelei reprezentand interesele ... (vezi toată discuția)