avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte aditionale la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte aditionale la contractul de munca

Buna ziua.As dori sa stiu daca sunt obligata sa semnez un act aditional la contractul individual de munca daca nu sunt de acord cu ceea ce scrie in el si daca ma pot sanctiona in caz ca nu il semnez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 6 Februarie 2012
Nu va poate obliga sa semnati acel act aditional la c.i.m. ...insa refuzul dvs de a semna asa ceva va fi ”compensat” de catre angajator prin exercitarea unor presiuni asupra dvs astfel incat sa fiti nevoita sa va dati demisia - cam asa se procedeaza de catre unii angajatori.

Nesemnarea actului aditional de catre ambele parti denota faptul ca acesta nu-si poate produce efectele juridice pentru care se doreste a fi incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a semna actul aditional la ccm iriiri iriiri Am o problema cu un salriat care refuza sa semneze actul aditional ca CIM. In aceasta situatie ce masuri pot lua ca angajoator si ce efecte poate avea Va ... (vezi toată discuția)
Modificare cim fara acordul salariatului pamih pamih In cadrul societatii negocierea CCM a esuat (nu exista CCM in acest moment). Angajatorul doreste totusi modificarea modului de plata a salariului prevazut in ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii conditionate de cim partial genessis63 genessis63 Sotia mea a fost disponibilizata de romtelecom. Pentru a primi salarii compensatorii in 4 transe a fost obligata sa semneze un angajament ca acepta sa lucreze ... (vezi toată discuția)