avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... factura detaliata la mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

factura detaliata la mobil

Buna ziua.Am aflat zilele trecute ca o persoana din anturajul meu a facut o cerere la operatorul de telefonie mobila la care sunt abonat,prin care cere sa se trimita factura detaliata pentru numarul meu de telefon la o adresa anume.Avand acces la datele din cartea de identitate a mea si o cunostinta la un magazin partener al operatorului de telefonie mobila,acesta se pare ca a intrat in posesia facturii.Din cate stiu eu nu este prea legal sa iti bagi nasul in facturile altora,si vreau sa va intrb cum sa procedez in continuare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:28, 6 Februarie 2012
1. creati-va cont la operatorul de telefonie mobila sau mergeti direct la magazinul lor si modificati adresa unde sa vina factura/
puteti depune si plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces informatii contract reziliat kristinikanasa kristinikanasa Buna ziua, Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot ... (vezi toată discuția)
Nepasare si un telefon furat tot_natalia tot_natalia mi s-a furat telefonul mobil in timp ce imi faceam cumparaturile la magazinul Real. domnul de la securitate, sau ce o fi, ca nici macar nu a stiu sa se ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de orange romania s.a. blonddy13 blonddy13 In momentul in care m-am inscris m-am gandit ca poate dvs. o sa ma ajutati in aceasta problema si sa-mi dati solutia potrivita. Din 1999 sunt abonat fidel la ... (vezi toată discuția)