Buna seara,vreau sa mi spuneti va rog,parintii mei au cumparat un apartament impreuna,mama a decedat de 10 ani noi neavand posibilitate financiara sa facem taxa de succesiune,vreau sa stiu ce procent are fiecare copil din vanzarea apartamentului.Multumesc!
Din dreptul de proprietate asupra apartamentului, mama dv.stră avea 1/2. Din acest procent de 1/2, soţului supravieţuitor i se cuvine un procent de 1/4, restul de 3/4 împărţindu.se in mod egal între copii.
Nu puteti vinde apartamentul inainte de a dezbate succesiunea. Cotele sunt 1/2 la tatal dvs, 1/4 din jumatatea mamei la tata, 3/4 din partea mamei toti copii.
Succesiune
costicamacovei
suntem 4 copii in viata mama a decedat acum 6 ani si nu s-a facut succesiunea cat ni se cuvine partea noastra dintr-un apartament cu 4 camere mentionam ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire
germi
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie.Parinti au un apartament impreuna , tata a decedat ,noi suntem trei frati ,doi buni si unul doar dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune
lolyy
as dori sa stiu ce cote revin mostenitorilor dupa succesiune.
mama a decedat de 12 ani. Tata sa recasatorit acum 6 ani si a vandut apartamentul si sa mutat ... (vezi toată discuția)