Pana in data de 21.06.2010 am lucrat la o firma care nici pana in zi de azi nu mi-au dat ultimul salar. Eu sunt din Lugoj iar firma are sediul la Craiova. Mi s-a spus sa merg la sediu dupa salar. Inaintea demisiei mele si-au mai dat si alti angajati demisiile dar au primit banii in cont nefiind nevoiti sa mearga la sediu dupa acesti bani.
dupa 1 an si jumatate e cam greu sa mai faceti ceva.
a trecut prea multa vreme.
aveati posibilitatea sa solicitati in scris sa vi se dea dreepturile salariale cuvenite.
incercati totusi sa mergeti la firma si sa depuneti o sol.icitare prin care sa va cereti drepturile si sa solicitati ca pe o copie de pe solicitare sa vi se dea un numar de inregistrare.
Dreptul la actiune in instanta se prescrie in termen de 3 ani de la data de cand trebuia sa va achite salariul ... in acest sens, promovati o actiune impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului restant.
Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu.
In acea notificare face precizarea ca pana la data de ... sa va vireze salariul restant , iar in caz de neîndeplinire a acestei obligații o sa va adresați instituțiilor competente in vederea recuperării drepturilor salariale restante ...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Buna seara
Madalin196
Am si eu o problema nu mi-am primit salariul de 2 luni si din cate ne zic prea curand nu o sa ii primesc( in aceasta situatie este toata firma circa 50 ... (vezi toată discuția)