avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii.
Societate comerciala care are 3 asociati, cei 3 sunt si administratori in cadrul firmei, in statul este stipulat ca nu se poate lua o hotarare decat prin unanimitate de voturi. In cazul in care unul dintre cei 3 administratori a semnat un contract, fara supunerea la vot sau fara sa existe o imputernicire pentru semnarea lui, contractul respectiv poate fi reziliat?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:00, 6 Februarie 2012
Depinde de contract.
Este vorba despre un contract cu un provider de telefonie.
Nu cred că ptr un astfel de contract era nevoie de 3 administratori. Interpretarea pe care o daţi statutului este mult prea " drastică". Puteţi încerca dacă doriţi rezilierea acestui contract, dar nu cred că va ţine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea unui srl aartist aartist Buna-ziua SRL cu 3 administratori, pentru adoptarea unei decizii de votul a cator administratori este nevoie? In actul constitutiv nu se face nici o referire. (vezi toată discuția)
Ong ramas in 2 membri irina_spinu irina_spinu Buna ziua, Este vorba despre un ONG ramas in 2 membrii in urma demisiei unuia dintre membrii. Precizez ca in statutul ONG-ului e prevazut ca CD aproba ... (vezi toată discuția)
Majoritate simpla ContSters30587 ContSters30587 Salutare tuturor. Va supun atentiei urmatoarea problema la care eu deja am auzit 2 pareri. Avem 25 persoane care voteaza. 10 pentru, 5 impotriva si 10 ... (vezi toată discuția)