avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Peste o luna inceteaza plata indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Peste o luna inceteaza plata indemnizatiei de somaj

Peste o luna mi se va termina somajul. Am 45 de ani, studii economice dar nu mi-am gasit nimic. Sotia este pensionara, cu o pensie de 1500 lei. Ce as putea face in continuare? Mai exista o alta forma de indemnizatie dupa cele 12 luni cum am eu? Nu gasesc nicaeri ca materiale de citit in acest sens.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:16, 7 Februarie 2012
1. Dupa incetarea platii indemnizatiei de somaj nu mai exista alta forma de protectie sociala, in bani.
2. Puteti sa va inregistrati in continuare la Agentia de Somaj ca persoana in cautarea unui loc de munca (fara sa primiti indemnizatie) si poate vi se va oferi un loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca dreptul de somaj se poate transfera in alta tara mihaelacocos mihaelacocos Buna ziua. As avea si eu urmatoarea intrebare: De la 1 august intru in somaj in urma inchiderii societatii. as dori sa stiu ce posibilitati exista sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj (absolvent invatamant superior) alexa_axy alexa_axy Buna ziua, Doresc sa stiu daca o persoana depune dosarul pentru primirea indemnizatiei de somaj (proaspat absolent de invatamant care nu a fost incadrat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pruteanu oana pruteanu oana Buna ziua..as avea si eu o nelamurire,.. timp de 1 an am muncit la un magazin si dupa un an s-a restructurat postul meu de lucru..am cotizat la stat 12 luni ... (vezi toată discuția)