avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii FISE FISCALE PUNCT DE LUCRU
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

FISE FISCALE PUNCT DE LUCRU

Am o nelamurire, si anume:
O societate are sediul social in Constanta, cu un numar de 14 salariati, si un punct de lucru in Focsani, cu un numar de 15 salariati. Pentru punctul de lucru are cod fiscal pentru declararea impozitului pe salarii.
Intrebarea este daca fisele fiscale ale salariatilor punctului de lucru se depun la Admin Financiara din Constanta sau din Focsani?
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 20:28, 6 Februarie 2012
Buna seara,

Le depuneti in orasul unde aveti punctul de lucru declarat (cu CIF). Deci, la Focsani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate punct lucru Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului). Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)