avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intimpinare pentru inlocuirea amenzii penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intimpinare pentru inlocuirea amenzii penale

buna seara

va rog sa imi spuneti daca se trimite intimpinare pentru un proces legat de inlocuirea amenzii penale?
trebuie prezentate si chitantele cu care sa platit o parte din amenda?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 00:11, 7 Februarie 2012
Intampinarea este o cerere caracteristica dreptului civil nu penal.Poate vreti sa spuneti memoriu,aceasta ar fi denumirea corecta a cererii pe care doriti sa o faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica poate scrie intimpinare intr-un proces unde este ... transportp transportp Persoana fizica poate scrie intimpinare intr-un proces unde este inculpat ? (vezi toată discuția)
Citatie ...ajutor!! dimitris dimitris Am primit acasa o citatie in calitate de debitor in proces cu asociatia de proprietari in calitate creditor pentru [b]Fond[/b] [b][u]-somatie de plata[/u][/b] ... (vezi toată discuția)
P.v. amenda cu domiciliul completat eronat eldeee eldeee Buna ziua, Am primit o amenda de circulatie despre care am luat la cunostinta, am semnat de primire si pe care as intentiona s-o platesc. Totusi, la rubrica ... (vezi toată discuția)