avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru

Buna ziua, ce aste sunt necesare la deschiderea unui punct de lucru? Contractul de inchiriere se face intre 2 SC
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:02, 7 Februarie 2012
Hotararea AGA in care se decide deschiderea punctului de lucru la adresa respectiva, contract de inchiriere intre proprietar si societate, extras CF de informare pentru a se dovedi ca cel care inchiriaza este proprietarul spatiului, declaratie model 2. Se depun la ONRC cu cerere de inregistrare mentiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru atraction atraction Buna ziua,am o intrebare daca am un magazin cu sediul in jud.Prahova si doresc sa mai deschid un magazin intr-un sat din alt judet ce acte trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)