avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... CUM GÃSESC MAESTRU?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

CUM GÃSESC MAESTRU?

Ptr. cei care vor da examenul la Baroul Dolj: voi, în situaţia în care promovaţi examenul, v-aţi găsit maestru ptr. stagiatură?
Mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:55, 5 Noiembrie 2008
Acest lucuru presupune incheierea unui contract de colaborare cu un avocat titluar al unui cabinet de avocat dispus sa accepte indrumarea dv. ca stagiar si cred ca aveti posibilitatea de a intreba despre acest lucru mai multi avocati cu exeperienta in cazul, in care nu cunoasteti nici unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)
Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Maestru avocat stagiar Andrei Dina Andrei Dina Este adevarat ca in cazul in care un stagiar membru al baroului Bucuresti (de exemplu) nu are maestru, baroul este obligat sa ii gaseasca? (vezi toată discuția)