avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... emitere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

emitere titlu de proprietate

Buna ziua.
Am primit de la parintii mei o suprafata de teren de 750 mp, aceasta suprafata a fost trecuta in evidenta registrului agricol al primariei, si datorita faptului ca acea zona a fost o zona necoperativizata in evidentele primariei apare doar suprafata.
as dori sa stiu ce am de facut pentru a stabili cu exactitate care este terenul, ca locatie, vecinatati, tot ceea ce inseamna intabulare si obtinerea titlului de proprietar.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:44, 7 Februarie 2012
Pentru obtinerea titlului de proprietate trebuia formulata cerere in baza legii 18/1991 (ultimul termen a fost in data de 30.11.2005). Primaria trebuie sa detina planuri parcelare din care sa reiasa amplasamentul terenului si vecinii aferenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
În planul de la primãrie am avut un teren de 9,000 mp. ni s-a dat titlu doar pe 5,000 mp. cum putem recupera diferenþa? mihai78 mihai78 Am avut bătaie de cap cu intabularea unei suprafeţe de teren moştenite. Schiţa terenului a fost făcută aiurea. Când am încercat intabularea ... (vezi toată discuția)
Legea 18 comisia de punere in posesie rog urgent ajutor alex197908 alex197908 buna , comisia de punere in posesie pe legea 18 nu trebuie sa verifice si extrasele cf , cand te pun in posesie ? am un teren si au venit sa ma puna in ... (vezi toată discuția)