avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PF imputernicita notarial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PF imputernicita notarial

O PF rezidenta, care nu este angajata a societatii, imputernicita notarial de catre asociatul unic-administrator, cu puteri nelimitate, poate lua orice decizie si semna orice document intr-o societate comerciala?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters205490 , utilizator 20:30, 7 Februarie 2012
O imputernicire notariala confera unei persoane drepturi ( limitate / nelimitate )
in functie de nivelul de incredere al celui care o semneaza ! ( O acorda ) !
In cazul unei firme cu unic asociat ! ..... acesta este singurul responsabil pentru
firma lui !
Daca are deplina incerdere in persoana pe care o imputerniceste
ii poate oferi libertate totala de decizie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire privind semnatura in documente resurse umane cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Va rog sa-mi trimiteti un model de imputernicire prin care mi se da dreptul sa semnez in locul administatorului societatii , contractele de munca, ... (vezi toată discuția)
Autorizare administrator operatiuni extraordinare Alexandra_kwfro Alexandra_kwfro Buna ziua, In situatia in care exista, in cadrul unei societati rom., un asociat roman si 6 straini la ce modalitate am putea apela pentru a autoriza ... (vezi toată discuția)
Administrator srl - reguli de procedura apetra apetra exista vreo interdictie care sa impiedice asociatul unic (persona juridica) sa dea niste reguli de procedura de urmat pentru administrator sau instructiuni in ... (vezi toată discuția)