avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj dupa concediu crestere copil

Buna seara,

As dori sa stiu daca se poate concedia o salariata care se intoarce din concediu crestere copil - avand in vedere ca postul sau a fost desfiintat.
Cum se procedeaza in acest caz - avand in vedere ca postul nu mai exista si ar trebui acordat preavizul de 20 zile lucratoare?

Multumesc, o seara buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 8 Februarie 2012
Cand a intrat in CCC? ....
In decembrie 2010
In acest sens, la revenirea din CCC salariata poate fi concediata ... imediat la revenire ii inmanati instiintarea de preaviz, dupa care la sfarsitul preavizului ii comunicati decizia de concediere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc in somaj simionescuirina simionescuirina Am fost anuntata ca firma nu mai are post liber pentru intoarcerea mea la serviciu, mentionez ca sant in CCC pana la 1 aug 2012, sant obligati sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului la reintoarcerea din cic Buna seara. Pe 05 august ar trebui sa reincep serviciul dupa doi ani de cic,am trimis intiintare si am fost chemata pentru a discuta cu noua conducere(intre ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu pentru cresterea copilului dupa doi ani monicaciuc monicaciuc Buna Ziua, ce procedura trebuie sa urmez vis-a-vis de angajator dupa ce mi se termina concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de doi ani( ... (vezi toată discuția)