avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

Buna seara,
Doresc sa stiu daca un proprietar poate vinde apartamentul lasat initial prin testament (nu copiilor lui). Anularea testamentului trebuie facuta la acelasi notariat, sau cu o copie se poate merge oriunde ? Este posibil ca dupa 10 ani notarul sa nu mai aiba sediul in acelasi loc.
Cel mai recent răspuns: cristel52 , utilizator 23:27, 7 Februarie 2012
multumesc dnei Dedita Mihaela, pentru completare, eram putin derutata. Pentru linistea proprietarului, persoana in varsta, mai bine sa fie revocat testamentul, mai ales ca sunt persoane la orizont care ar putea contesta vanzarea. Il voi comunica mesajele dvs si ale colegilor dvs de breasla. O seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamente succesive Ovydyu1965 Ovydyu1965 Buna ziua si mult respect pt.munca dvs.Am si eu o intrebare.Tatal meu a facut doua testamente unul in anul 2001 iar celalalt in anul 2017.Care dintre ele este ... (vezi toată discuția)
Testament, promisiune nerespectata luminita6 luminita6 Buna ziua....as dori un raspuns va rog frumos in urmatoarea situatie....am dobandit un apartament prin testament notarial in prezenta martorilor,,,ulterior la ... (vezi toată discuția)