buna seara.locuiesc la et.4 al unui bloc care are hidroizolatie. am dori sa construim un acoperis .care este legea care reglementeaza modul de atribuire a lucrarii de catre o firma de constructii, cota de participare a vecinilor, gradul de implicare al asociatiei de proprietari etc ? chiar si cand am realizat repararea hidroizolatiei, tot cu o firma (lucrare ce a tinut 8 ani) , am avut unele discutii cu vecinii ref.la impartirea sumei ce le revenea fiecaruia. multumesc.
Buna ziua,
O problema delicata: Am cumparat un imobil la et 4 , si din pacate nu m-am interesat in detaliu despre acoperis. Acum imi ploua in casa , si datorita faptului ca un vecin a preluat uscatoria obligandu-se sa repare acoperisul ( neindeplinindu-si obligatia si detinand uscatoria abuziv, fara acte ) vecinii nu vor sa repare acoperisul .
Care este solutia in acest caz? Precizez ca administratorul pare a nu lua masuri , de teama locatarilor. Ce se poate intrerpinde in acest caz, si o baza legala pt refuzarea repararii acoperisului?