avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatie acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatie acoperis

buna seara.locuiesc la et.4 al unui bloc care are hidroizolatie. am dori sa construim un acoperis .care este legea care reglementeaza modul de atribuire a lucrarii de catre o firma de constructii, cota de participare a vecinilor, gradul de implicare al asociatiei de proprietari etc ? chiar si cand am realizat repararea hidroizolatiei, tot cu o firma (lucrare ce a tinut 8 ani) , am avut unele discutii cu vecinii ref.la impartirea sumei ce le revenea fiecaruia. multumesc.
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 13:18, 9 Februarie 2012
Buna ziua,
O problema delicata: Am cumparat un imobil la et 4 , si din pacate nu m-am interesat in detaliu despre acoperis. Acum imi ploua in casa , si datorita faptului ca un vecin a preluat uscatoria obligandu-se sa repare acoperisul ( neindeplinindu-si obligatia si detinand uscatoria abuziv, fara acte ) vecinii nu vor sa repare acoperisul .

Care este solutia in acest caz? Precizez ca administratorul pare a nu lua masuri , de teama locatarilor. Ce se poate intrerpinde in acest caz, si o baza legala pt refuzarea repararii acoperisului?

Va multumesc
Administratorul este angajatul Asociatiei.
Drept urmare trebuie sa faca ce ii spune Asociatia, prin CEx si Presedinte.

Dvs. trebuie sa va adesati Presedintelui, si CEx nu Administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc fara a fi inscris in asociatie de proprietari CONDRUT CONDRUT Buna ziua. Am reparat acoperisul de pe scara unde locuiesc, de unul singur , Am anuntat vecinii de scara ca trb. reparat acoperisul,deoarece imi ploua in ... (vezi toată discuția)
Cpi reparatii terasa bloc anca0704 anca0704 Buna seara. Urmeaza sa hidroizolam terasa blocului doar pe suprafata apartamentului nostru. Am reusit, intr-un final, sa rezolvam acest aspect cu presedintele ... (vezi toată discuția)
Locatari vs. proprietar spațiu comercial parter. care sunt obligațiile fiecăruia? tehtronics tehtronics Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, prevazut din constructie cu acoperis tigla, iar la parter sunt doar spatii comerciale. Particularitatea constructiei consta ... (vezi toată discuția)