avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tagada paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tagada paternitate

Buna ziua,va rog daca poate sa-mi raspunda cineva la intrebarea mea,v-as fi recunoscatoare.Fostul meu sot s-a gandit sa ma dea in judecata dupa 10 ani de divort pentru tagada paternitate.Am acceptat testul ADN care i-a dat castig de cauza pt ca fetita nu este a lui desi s-a nascut in timpul casatoriei.Instanta m-a obligat doar la plata testului ADN deoarece in ziua ultimului termen nu a depus chitanta cu onorariul av. si restul cheltuielilor.Eu am primit acea sentinta chiar cu 3 zile inainte de a pleca din tara unde sunt si in prezent.Intre timp cred ca ei au facut recurs pt recuperarea cheltuielilor de judecata dar fara stirea mea,deoarece eu doar acum am aflat de la o vecina ca mi-a venit acasa o alta sentinta de la judecatorie pt plata tuturor cheltuielilor,suma care s-a ridicat la aproape 1000E.Ce se intampla daca nu-i platesc,eu nefiind in tara?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 11:25, 8 Februarie 2012
va va executa silit prin intermediul unui executor judecatoresc.Daca aveti conturi ,vor pune poprire pe conturi sau pe salariu sau in cel mai rau caz va vor fi scoase bunuri la vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate, recuperare cheltuieli de judecata mady2271 mady2271 Ieri am avut proces cu tatal fetitei mele pe tema tagada de paternitate. In urma testului ADN a reiesit ca este tatal biologic al fetitei iar avocata lui nu a ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate edduard edduard buna ziua.ma numesc ECB.as dorii sa va povestesc despre o mica problema a mea.acum cativa ani am avut o aventura de o noapte cu o d-soara.atit tot. a doua ... (vezi toată discuția)
Mi-au redus cheltuielile de judecata prin micsorarea onorariului de avocat ContSters137758 ContSters137758 Acum am primit raspunsul de la un proces aflat in pronuntare. In martie 2008, am intentat proces civil fostului prieten, actualul tata al fetitei mele. ... (vezi toată discuția)