avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... proiect
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

proiect

buna ziua,
detin un teren de 4000mp la 14 km de capitala;exista posibilitatea deschiderii unei gradinite+scoala1-4+loc recreere, accesand fonduri europene?Daca da,poate imi puteti da detalii cum ar trebui sa incep...(firma exista)
Cel mai recent răspuns: b.mariana , utilizator 15:11, 10 Februarie 2012
Pe domeniul pe care ati intrebat, la data de azi, nimic disponibil. Poate mai tarziu in an, daca binevoieste onor. Guvernul sa suplimenteze sau sa dea drumul la ceva...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile Raffaella Raffaella Pentru inffintarea unei gradinite private, poti beneficia de fonduri nerambursabile, sau alte posibilitati, daca exista....multumiri :( (vezi toată discuția)
Infiintare azil batrani rusanica rusanica Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat (vezi toată discuția)