avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

daca in momentul desfacerii contractului de munca dupa perioada de preaviz trecuta in contract sa facut un act prin care angajatului i se aduce la cunostinta ca i se desface contractul dar data trecuta in act ca fiind data la care sa incheiat contractul este gresita cum se poate proceda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 8 Februarie 2012
Se poate rectifica decizia de incetare a raportului de munca , in sensul trecerii corecte a datei de incetare a raportului de munca ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de sanctionare si decizie de incetare contract dianarusu dianarusu Am o situatie, un salariat a fost cercetat disciplinar si i se va desface contractul de munca. Decizia de sanctionare, care i se comunica in 5 zile, este ... (vezi toată discuția)
Preaviz neacordat handsu handsu In cazul in care firma sustine , ca a comunicat angajatului ,ca se afla in preaviz , dar nu exista docada pentru acest fapt , aflandu-se acest lucru doar dupa ... (vezi toată discuția)
Demisie luciapap luciapap Buna dimineata, am primit o demisie de la un angajat cu data de astazi 13.04.11 din motive personale, fara preaviz.Eu cum procedez: ii dau nr. de inregistrare ... (vezi toată discuția)