avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general biletul la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

biletul la ordin

exista un articol de lege in care se mentioneaza clar obligativitatea inregistrarii in contabilitate a biletelor la ordin emise catre furnizori??
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 11:14, 11 Februarie 2012
LIDIAvero a scris:

Obligativitate nu exista,si mai mult iti dai singur de lucru.

"Art. 11
Detinerea, cu orice titlu, de elemente de natura activelor si datoriilor, precum si efectuarea de operatiuni economico-financiare, fara sa fie inregistrate in contabilitate, sunt interzise."

...
"Art. 41
Constituie contraventie urmatoarele fapte:
1. detinerea, cu orice titlu, de elemente de natura activelor si datoriilor, precum si efectuarea de operatiuni economicofinanciare, fara sa fie inregistrate in contabilitate;"

...
"Art. 42
(1) Contraventiile prevazute la art. 41 se sanctioneaza cu amenda, dupa cum urmeaza:
cele prevazute la pct. 1 si 9, cu amenda de la 1.000 lei la 10.000 lei;"

(OUG 37/2011 pentru modificarea si completarea Legii contabilitatii nr. 82/1991)

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
ContSters233047, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipamente primite gratuit Andreeabalint23 Andreeabalint23 Buna ...ma poate ajuta cineva ... plătesc un abonament lunar pt o aplicație și am primit in custodie 2 tablete pt aceasta aplicație ...la sf contractului ... (vezi toată discuția)
Avans spre decontare- cheltuieli protocol ADELA ADELA ADELA ADELA Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu opinia dumneavoastra asupra cazului de fata. As vrea sa va prezint situatia in cauza , pentru care v-am atasat si ... (vezi toată discuția)
Lichidare stoc marfa coca_ab coca_ab ce fac cu marfa pe stoc in cazul suspendarii activitatii unei firme,am voie sa o vind unei alte firme cu pretul de achizitie,ca normal ca nimeni nu ti-o ia cu ... (vezi toată discuția)