avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394 decont tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394 decont tva

daca declaratia 300 o depun lunar confrom noilor regului trebuie sa depun lunar si declaratia 394?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:57, 8 Februarie 2012
Da. Se coreleaza termenele la 394 cu 300.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 depusa eronat Carmen91 Carmen91 Am depus pe S3,declaratia 394 eronata, acum mai pot face rectificativa? se depun tot trimestrial sau lunar? (vezi toată discuția)
Declaratia 394 vasilelacramioara vasilelacramioara buna seara, va rog frumos daca nu am depus declaratia 394 pentru luna ianuarie desi declaratia 300 este depusa care sunt consecintele , mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Anularea din oficiu a inregistrearii in scopuri de tva Petrovic Petrovic Sunt PFA in regim real. Recent a venit de la ANAF o decizie de anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA deoarece nu am depus timp de 6 luni ... (vezi toată discuția)