avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobiliare- vanzare imobil coproprietate cu interzis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobiliare- vanzare imobil coproprietate cu interzis judecatoresc

Daca am un apt cu fratele meu pt care am curatela si care este internat la Socola, in ce conditii pot sa vand acest apartament? Mentionez ca fratele meu este pus sub interdictie.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:54, 8 Februarie 2012
Pentru a face acest lucru, trebuie instituit un curator special care cu incuviintarea instatntei de tutela si numai in interesul celui pus sub interdictie sa semneze alaturi de dvs actul de vanzare cumparare. Banii fratelui dvs se vor depune intr un cont special, daca instanta de tutela va autoriza acest act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate parinte bolnav de dementa giureamax giureamax Buna ziua,am unu din parinti bolnav de dementa,nu se poate ingriji singur depinde in totalitate de ajutorul meu si al mamei.Eu impreuna cu mama ne-am hotarat ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager facut pentru o persoana cu probleme psihice prin hotarare judecatoreasca Terry84 Terry84 Buna ziua , in urma cu 4 ani am avut un contract cu bunica mea de vanzare cumparare cu uzufruct viager si drept de intretinere . Dupa moartea bunicii printr-o ... (vezi toată discuția)
Numire tutore pentru fratele lipsit de discernamant -punerea sub interdictie ContSters58959 ContSters58959 sunt fratele unei persoane lipsite de discernamint si la notar am intimpinat o problema pentru ca cel lipsit de discernamint sa imi doneze mie o parte dintr-un ... (vezi toată discuția)