avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum schimbam administratorul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum schimbam administratorul

Avem un administrator neserios care face incasarile si plata utilitatilo din 2 in doua luni. Azi sunt deja 3 luni de cand nu a mai dat pe la noi. La alte asociatii a bagat adanc mana in bani si acum plateste rate. Il cautam de ceva timp sa predea documentele, stampila si ce mai are el acolo ca sa putem gasi un alt administrator dar se fereste de noi ca de foc. Cum se poate proceda pentru a rezolva situatia cat mai rapid ? (Acusi vor aparea somatii de plata pt. facturi neachitate)
Cel mai recent răspuns: rekul05 , utilizator 09:38, 6 Noiembrie 2008
Corect elga50! sau poate sa puna undeva cifra 2, de la stampila nr. 2 si sa consemneze intr-un proces verbal data de la care s-a inceput stampilarea, ma rog, ceva de genul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul presedinte refuza sa predea actele asociatiei omul-de-langa-tine omul-de-langa-tine Reprezentam Asociatia de proprietari [EDIT] si ne adresam dvs. cu rugamintea de a ne indruma pentru rezolvarea unei probleme urgente si de maxima importanta ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara presedinte gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugaminte sa ma ajutati cu un sfat. Blocul in care locuiesc a ramas de la inceputul lunii iulie fara Presedinte. Acesta si-a dat demisia, ... (vezi toată discuția)
In legatura cu conducerea si administrarea asociatiilor de proprietari sorinstanciu sorinstanciu Buna ziua! Sunt proaspat ales in functia de presedinte de asociatie al unei Asociatii de proprietari. De la bun inceput precizez faptul fostul presedinte a ... (vezi toată discuția)