avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama a optat pentru pensia de urmas, insa aceasta nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama a optat pentru pensia de urmas, insa aceasta nu i-a fost platita pana in prezent

Mama mea, in urma decesului tatului meu a solicitat sa treaca la pensia de urmas.
Pensia pe care o lua de la Casa de Pensii sector 6, i-a fost sistata incepand cu data de 01 ian.2012, urmand sa primeasca pensia de urmas de la Casa de Pensii a Armatei (inclusiv pe perioada de la depunerea cererii si solutionarea ei). In luna ianuarie 2012 nu a primit nici vechea pensie, nici pensia de urmas. Unde putem intreba care este situatia ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:18, 13 Februarie 2012
Mama trebuie sa se adreseze casei de pensii sectoriale a Mininisterului Apararii Nationale. Va primi atat pensia de urmas cat si diferentele incepand cu data de 1 ianuarie 2012, data de la care plata pensiei proprii a fost suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tata a decedat, el avea o pensie dubla fata de-a mamei.Acum mama a ramas singura, iar pensia ei este ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste dosarul de pensie de urmas? cata_strophik2010 cata_strophik2010 La sfarsitul lunii august mama mea a decedat.Mama mea avea pensie civila pentru limita de varsta cu vechime integrala.Eu fiind persoana cu handicap am dreptul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas blocata la inscriere la master gugurita01 gugurita01 Buna ziua! Fiica mea a primit pensie de urmas MIRA dupa decesul tatalui pana la inscrierea la master. In momentul in care am trimis documentele obisnuite ... (vezi toată discuția)