ramonikaa a scris:
buna ziua am si eu o intrebare ..va rog frumos daca ma puteti ajuta..as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul unei fraude pe internet..unde se depune plangere sau pasii care tre sa i urmezi daca doresti sa l reclami pe cel care face acest lucru.multumesc
Daca ti-a venit prin posta romana intreaba cand ajung banii la posta din orasul respectiv. Poti in ziua in care sosesc banii acolo, cat mai de dimineata ptr ca banii vor fi dusi de postas la adresa scrisa pe colet, sa te duci la politia din orasul respectiv si sa depui o plangere. Te duci cu coletul pe care l-ai primit si il lasi ca dovada la ei. Daca banii nu au fost ridicati de la posta politia poate sa se duca la adresa scrisa pe colet, sa vb cu respectivul si sa mearga impreuna la posta ptr ridicarea banilor. Asa poti sa ii si recuperezi. Dar m-as mira ca persoana scrisa pe colet sa fie cea adevarata. Si eu am luat teapa, iar cel care era scris pe colet era un betiv care nu avea nici casa si care ptr suma de 50 lei promisa de faptas a dat buletinul si astfel faptasul scapa, iar cel care o pateste este acel betiv care n-are nici o vina. Daca banii nu au fost ridicati poate ai sanse sa ii recuperezi.
Bafta! Sa ne spui ce ai rezolvat!