avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare debit
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare debit

ce se intampla cu debitul datorat de o persoana juridica in cazul in care decedeaza singurul administrator? Mostenitorii sunt obligati la plata datoriei la bugetul de somaj in conditiile art.25 din Codul de pr. fiscala?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:26, 9 Februarie 2012
Doar daca in urma proceduri falimentului societatii se va atrage raspunderea patrimoniala a administratorului, prin mostenitorii acestuia si doar daca activul mostenit e mai mare decat pasivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori in faliment radubacau2005 radubacau2005 speta: s-a introdus actiunea in atragerea raspunderii administratorului/asociatului unic. acesta a decedat inainte de a se ajunge pe fond. nu detine bunuri. ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii solidare la un an dupa vinderea societatii ContSters79524 ContSters79524 am si eu nevoie de niste sfaturi de la un avocat daca se poate.am avut o societate comerciala pe care am cesionat o anul trecut prin registrul comertului unei ... (vezi toată discuția)
Srl datorie Problema in care doresc sa va consult este urmatoarea: tatal meu a decedat in urma cu un an. Avea o societate comerciala. Din cauza unei datorii de aprox. ... (vezi toată discuția)