avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in simulatie prin interpunere de persoane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in simulatie prin interpunere de persoane

Buna dimineata!
Subs. X(tatal meu),chem in judecata si personal la interogatoriu pe paratul Y(pe mine,fiul sau),pt ca prin hot.jud.sa se constate dreptul meu de proprietate asupra apartamentului...,achizitionat prin contract de vanzare-cumparare autentificat sub nr...09/2002,temeiul juridic fiind 1175 Cod civil,respectiv simulatie prin interpunere de persoane.
In fapt,prin procura autentificata sub nr...08/2002de BNP...,revocata prin declaratie autentificata sub nr...09/2010de acelasi BNP,am achizitionat in numele si pt fiul meu acest apartament,insa in realitate a fost achizitionat pt mine.Intelegerea intre mine si fiul meu a fost ca apart. sa fie cump. pe numele sau ,deoarece eu sunt separat in fapt de sotia mea decirca 4 ani, locuiesc in acest apartament si nu doresc sa intre la procesul de partaj.
Mentionez ca fiul meu nu avea cum sa economiseasca aceasta suma,deorece in anul 2002 avea un salariu foarte mic.Cam asa suna actiunea tatalui meu.
Realitatea este ca sunt singurul fiu al acestuia,ca apartam.este cump. cu banii mei,ca el la ora actuala este cu mama,nici vorba de divort,dar fiecare locuieste in cate un apartament,iar eu in chirie...
Va multumesc anticipat pt.orice sfat si incurajare!Va doresc o zi calduroasa!
Cel mai recent răspuns: mariana_en , utilizator 09:53, 9 Februarie 2012
mda; foarte frumos. ce dovezi invoca? si, cel mai important, cum s-a facut plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acest contract vanzare-cumparare inmobil este legal? cuziamusia cuziamusia In redactarea unui contract de vanzare-cumparare incheiat la notar, este cuprins urmatorul text: \"Pretul declarat al acestei vanzari este de 200.000.000 lei, ... (vezi toată discuția)
Speta interesanta uleana uleana In 2001 se incheie un antecontract sub semnatura privata intre promitentul - vanzator si promitentul - cumparator si se da un avans reprezentand 20% din ... (vezi toată discuția)
Dovedirea simulatiei roxanagina roxanagina .... cum poate fi dovedita legal o interpunere de persoane... conventia verbala poate fi considerata contrainscris? daca conventia verbala poate fi ... (vezi toată discuția)