avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cotizare pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cotizare pensii

In perioada noiembrie 2011 - 31 ianuarie 2012 am fost angajat la o companie, insa contractul a incetat la solicitarea companiei, eu fiind in perioada de proba.
Acum am cerut casei de pensii stagiul meu de cotizare pentru a vedea daca angajatorii mei au virat contributiile catre casa de pensii in ceea ce ma priveste.
In documentul emis de autoritati angajatorul meu din perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012 nu a achitat contributiile aferente salariilor mele.
Va rog sa ma indrumati cum pot sa ii grabesc sa faca aceste plati, eu avand nevoie sa fiu cu contributiile la zi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: narcis.moraru , utilizator 10:15, 9 Februarie 2012
Fie printr-o discutie amiabila cu acestia sa-i determinati sa achite contributiile datorate bugetului de stat , fie prin promovarea unei actiuni in instanta prin care solictati obligarea angajatorului la plata contributiilor datorate bugetului de stat pentru perioada efectiv lucrata la acesta.

De asemenea, mai aveti si posibilitatea depunerii unei sesizari la ANAF care poate declansa efectuarea unui control de specialitate ...
Va multumesc. Asa voi face.
Cu respect,
NM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri ... IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri penale formulata de angajator (BCR). Prin decizia definitiva a instanței de apel, ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajat la un s.r.l. cu contract partial de munca ... MM Brasov MM Brasov Buna ziua, Sunt angajat la un S.R.L. cu contract partial de munca din luna august. Mi s-a virat in cont salariu pe lunile august, septembrie si octombrie. ... (vezi toată discuția)