avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot pastra numele dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot pastra numele dupa divort

Buna ziua
Sotul meu mi-a zis, ca azi intenteaza divortul.Pe mine ma intereseaza doar sa imi pastrez numele.Nu avem copii,casnicia a durat 4ani jumate.
Intrebarea mea este:Imi pot pastra numele,daca sotul nu este deacord?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:23, 14 Februarie 2012
de cand aveti hotararea definitiva si irevocabila , aveti 15 zile pt a depune actele de preschimbare ale cartii de identitate
Va multumesc
Buna ziua
Daca am dovezi ,ca sotul intenteaza divort pentru ca are o alta relatie(ma inseala),ma avantajeaza cu ceva?
Sa va avantajeze la ce? Daca doriti sa invocati acest motiv pentru pastrarea numelui, nu aveti sanse.
Am auzit,ca ar fii o noua lege care nu stiu exact detalii in ce consta,ci doar ca ai avea anumite beneficii ,daca demonstrezi ca divortul este intentat de sotul care te inseala.As vrea sa stiu daca exista cu adevarat aceasta lege si in ce consta ea.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort, pastrarea numelui Pop Ana Pop Ana Buna ziua. Se poate pastra numele avut in timpul casatoriei dupa pronuntarea divortulul.Daca nu ai un avocat care sa te reprezinte din motive economica cum se ... (vezi toată discuția)
Divort sakhal sakhal Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Problema este in felul urmator< Doamna si Domnu Popescu hotarasc sa divorteze,insa Domnu ... (vezi toată discuția)
Divort maricut maricut la divort am fost de acord sa pastreze numele meu cum pot sa fac sa anulez acest acord (vezi toată discuția)