avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stare dosar

Unde pot gasi pe internet solutionarea unui dosar penal intocmit de inspectoratul de politie al unei localitati.
Spre exemplu poti afla starea unui dosar aflat la o judecatorie pe site-ul ei dupa numar sau parte. Exista si pentru cele de la politie posibilitatea de a le cauta?

Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:23, 9 Februarie 2012
Multumesc. De fapt ce vroiam eu sa stiu era daca ministerul public nu are un portal la fel ca si ministerul justitiei unde sa poti vedea starea dosarelor aflate la parchetul de pe langa judecatoria ...
Oare cererea ar putea fi trimisa si prin posta cu o copie de buletin daca parchetul nu e in localitatea de domiciliu?
Da,puteti,este legal,prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dosarelor penale proces_ro proces_ro As dori sa inteleg cum se procedeaza cu dosarele penale. Stiu ca dupa o plangere la parchet, un dosar cu un nr xxx/P/2012 este trimis la sectia de politie ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar cu propunere nup tao tao Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane. M-am inteles cu persoana respectiva, a dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)