avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firme in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firme in insolventa

Daca o firma este in insolventa, si-a dat in somaj muncitorii , iar acestia mai au de incasat drepturi salariale, ce se poate face?Nu -i asa ca potrivit legii insolventei prioritare sunt salariile? Unde ne putem adresa?
doar instantei sau mai exista si un alt organ abilitat sa ne ajute?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:24, 9 Februarie 2012
singura cale este doar procedura falimentului, in masura in care se vor face rost de fondurile necesare in urma lichidarii / reorganizarii. Luati legatura cu lichidatorul sau admin judiciar numit de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale mcvarual mcvarual Buna ziua! As dori si eu sa fiu lamurita cu \"acrobatiile\" instantelor, ca sa stiu ce am de facut. - Am fost data in somaj in octombrie 2010. - La data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante kartush1977 kartush1977 Salut toti membri forumului si cer ajutorul celor avizati in urmatoarea problema: o ruda se afla in urmatoarea situatie-in noiembrie anul trecut a fost data in ... (vezi toată discuția)