avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... TVA de recuperat la o societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

TVA de recuperat la o societate in insolventa

Buna, am o societate in procedura insolventei care are TVA de recuperat in valoare de 3.067 lei, unde singurul creditor e DGFP care si-a depus declaratia de creanta in valoare de 60.000 lei. se poate compensa suma de recuperat cu declaratia de creanta aferenta in temeiul art. 52 din legea 85/2006? multumesc anticipat! :)
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:37, 9 Februarie 2012
din cite stiu se solicita intai rambursarea, se face verificarea si apoi incercati compensarea. ANAF nu va crede pe cuvint cu privire la cuantumul TVA de recuperat si va face verificari mai ales incrucisate. ceea ce va prelungi durata controlului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare tva bubby bubby O societate are de recuperat TVA , dar are si de plata datoriile la salarii-catre Bugetul Asig.Soc. si Bugetul de Stat , cum procedez , bifez la decontul de ... (vezi toată discuția)
Compensare haiducu haiducu am tva de recuperat si impozit pe profit de plata. pot compensa tva-ul cu impozitul (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)