avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... somatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

somatie

Vreau sa va mai intreb daca somatia pe care am primit-o de la judecatorie trebuie sa o public intr-un ziar de circulatie nationala sau e bine si intr-unul local? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: supermoni , utilizator 19:50, 9 Februarie 2012
Pentru raspuns ,detaliati speta
In cuprinsul documentului intitulat "somatie" este precizata obligatia in sarcina dvs de publicare in cotidian national?
da...scrie ca trebuie publicat intr-un ziar de circulatie nationala,dar avocata mea spune ca e suficient sa dam anuntul in cel local....ca ma sfatuiti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului debitoarei DAIANA_ DAIANA_ Firma X din Bucuresti, da in judecata o alta persoana juridica, din alt judet (ex. Ialomita). Depune actiunea la Judecatoria Urziceni, in ... (vezi toată discuția)
Citarea prin publicitate art.95 c.pr.civ. OANA GORAN OANA GORAN va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta???? art. 95 (2) ... (vezi toată discuția)