Am un angajat de una luna si jumatate , care are la dosar adeverinta medicala , emisa cu data de 06.10.2008.
in data de 04.11.2008 vine cu bilet de internare - "bronsita cronica" , bilet emis de acelalas medic care a emis si adeverinta medicala la angajare.
Angajatorul in situatia de fata nu vrea sa-i emita adeverinta .
care vor fi consecintele?
Eu nu prea inteleg bine cum sta situatia.
O luna de zile a lipsit de la serviciu numa pe baza adeverintei medicale? Nu a avut certificat medical?
Biletul de internare nu trebuia adus la dvs. ci la spitalul unde se interneaza si care ii va elibera certificatul medical.
Conform art. 40 (2) , lit.h din Codul muncii, angajatorul are obligatia de a elibera, la cerere, toate documentele care atesta calitatea de salariat a solicitantului. Neeliberandu-i adeverinta solicitata de spital, acest nu va putea sa fie internat sau va plati spitalizarea, va va da in judecata si veti fi buni de plata. Desi salariatul a procedat incorect fata de angajator, nu puteti sa-i refuzati sa-si refaca starea sanatatii.
Cand i s-a facut angajarea nu a prezentat certificat medical de la medicul de medicina muncii (medic agreat de angajator)?
Motivare absente
utc
Buna ziua,
Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)