avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

Speta mea este urmatoarea: exista 3 contracte pe durata determinata, succesive, neintrerupte. Primul are durata de 9 luni, al doilea 1 an si cateva zile, iar al treilea este in derulare iar in luna februarie se cumuleaza 3 ani de la primul. Al treilea a fost incheiat pe durata suspendarii unui contract al altei persoane, respectiv pentru cresterea copilului, iar persoana se intoarce in luna iunie. Cand inceteaza acest contract pe durata determinata, la implinirea a 3 ani, sau la incetarea motivelor care au stat la baza suspendarii pentru cealalta persoana? Sper ca am fost cat de cat explicita. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 10 Februarie 2012
Explicatiile dvs sunt putin alambicate ,contractul inceteaza la data prevazuta la capitolul durata,ce legatura aveti dvs cu celalalt contract,fiecare are durata lui stabilita.
Este vorba de ce spun resursele umane. Adica aduna durata celor 3 contracte si vor sa-l inceteze pe al treilea cand se implinesc 3 ani, cu toate ca cel de-al treilea ar trebui sa inceteze cand revine cealalta persoana pe post.Adica inceteaza in luna februarie sau in iunie, cand durata cumulata a contractelor depaseste 3 ani?
Cel de-al treilea c.i.m. va inceta la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat ... interpretarea data de cei de la R.U. este eronata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca, perioada determinata maroniak1960 maroniak1960 Sunt angajat la o societate privata, contract de munca pe 3 luni ( al 2-lea), din 13.11.2014. In data de 02.03.2015, am fost internat in spital, cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim determinat in ccc Aida1989 Aida1989 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste o situatie legata de un contract de munca pe perioada determinata. In iunie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada concediului pentru crestere si ingrijire copil berceanu berceanu Am si eu nevoie de niste lamuriri, astfel: am o salariata care va naste in februarie 2010. Salariata respectiva are contract pe durata determinata pana in ... (vezi toată discuția)