avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plingere impotriva actiuni unui executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Plingere impotriva actiuni unui executor judecatoresc

Cui ma pot adresa impotriva unui executor judecatoresc , care este procedura ,pasi de urmat si institutia careia adresez petitia .
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:29, 10 Februarie 2012
depinde despre ce fel de plangere este vorba
Scurt si concis , aveam de recuperat o suma ce reprezeenta cheltuieli de judecata , am fost la un executor , persoana care imi datora o suma la rindul ei avea de recuperat de la mine o alta suma dar mai mica . De principiu se compensau si raminea diferenta de primit , dl exec a anunta persoana si acum solicita de la ambele parti cheltuieli de executare . Dosarul meu a fost inaintata cu aprox 60-70 de zile si nu am primit nimic de la executor, dar al parti sa miscat fff rapid aprox 40 zile . Este corect modul in care actionat ?
Compensatia opereaza de drept, daca sumele sunt certe, lichide si exigibile. Nu putea sa declanseze executarea impotriva dvs, ptr ca nu mai exista acea creanta, ea compensandu-se prin efectul legii. Eu as face direct plangere penala ptr abuz in serviciu in dauna intereselor persoanei. Sa se invete minte sa mai fie lacom. succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare executare silita dupa.........aproape doi ani ... victor sorin victor sorin Buna ziua am o situatie pe care eu o consider anormala ... In urma cu aproximativ doi ani am avut urmatuarea situatie : in urma unor procese aveam de ... (vezi toată discuția)
Executare - compensare sume dan81 dan81 Buna ziua.Am o suma de bani sa o dau unei persoane conf unei hot jud .Dar are si el sa-mi inapoieze o suma mai mare decat am eu.Acum mi-a venit de la executor ... (vezi toată discuția)
Am primit hotararea instantei.ce urmeaza???? IOANA9 IOANA9 Sunt parte a unui proces ca si reclamant, fiindca fostul angajator nu mi-a platit toate salariile.M-am prezentat la ambele termene, paratul insa nu. Hotararea ... (vezi toată discuția)